Ara 24, 2024, 02:12 ÖÖ

Haberler:

Merhaba Lütfen destek için
Forumdaki ekleri semaları görebilmeniz için lütfen üye olunuz teşekkürler
Please register to see attachments and diagrams in the forum

USDX VE ARDUİNO NANO

Başlatan Yörük, Mar 05, 2021, 02:44 ÖS

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yörük

usdx 2X16 EKRAN İLE güzel bir devre yazılım ekte ,mevcut güzel çalışan bir tasarım ,,

Yörük

usdx yapım aşaması delikli plaket üzerine dizili

gulabi

Merhaba 
Bu devrenin vidyolarini izledim küçük ve verimli çalışıyor .bos bir vakitte yapmak lazım .
Fazla bir ayar gerektirmiyor ve komponent azligida avantaj yani

gökdoğan

Alıntı yapılan: gulabi - Şub 23, 2022, 11:58 ÖÖMerhaba
Bu devrenin vidyolarini izledim küçük ve verimli çalışıyor .bos bir vakitte yapmak lazım .
Fazla bir ayar gerektirmiyor ve komponent azligida avantaj yani
Merhaba

Usdx ggüzele benziyor

demirkıran

devre verimli ve basit uygulayabilirsiniz  ;)

TA3BBK

Alıntı yapılan: Yörük - Mar 05, 2021, 02:44 ÖSusdx 2X16 EKRAN İLE güzel bir devre yazılım ekte ,mevcut güzel çalışan bir tasarım ,,
merhaba ;
Devreye ait ino dosyası ekte version 1.0x  başarılar ,(arduino IDE 2 ye uyumlu )

TA3BBK

selamlar ;
devreye ait açık şemayıda ekleyelim ,Bu bölümdeki eklentileri göremezsiniz.(not bs170 transistör yerine 2n 7000 kullanalım )

TA3BBK

Merhaba ;
devrede bulunan LM4562 opamp (audio ses)hassas bir entegre bunun yerine opa 27 de olabilir daha ucuz entegrelerde mevcut lakin performans düşebilir ,fst 3253 pdf dosyalrı ektedir ön bilgi açısından , ;)

Fv1frv

merhaba,
öncelikle paylaşım için teşekkürler,bu devre güzel çalıştı daha önce test etmiştim ,tekrar dan yapacağım ,
ekranı dğiştirmek mümkünmüdür ?
iyi çalışmalar

TA3BBK

Alıntı yapılan: Fv1frv - Kas 24, 2023, 10:08 ÖÖmerhaba,
öncelikle paylaşım için teşekkürler,bu devre güzel çalıştı daha önce test etmiştim ,tekrar dan yapacağım ,
ekranı dğiştirmek mümkünmüdür ?
iyi çalışmalar
merhaba ,

öncelikle pulsearge ye hoşgeldiniz ,evet basit ve güzel bir oluşum ekran için ino dosyasında bir çok değişiklik yaparak ekranı glcd yada oled tarzı bir ekrana dönüştürmek mümkün vakit ayırabilir isek tabiiki eğer bilginiz var ise uğraşabilirsiniz siz nasıl bir ekran istemektesiniz ? ytardımcı olmaya çalışalım